Laborator Analize Fizico-Chimice și Microbiologice TÜV Austria România

TÜV Austria România este primul organism de testare și certificare ce deţine un laborator care efectuează teste pentru produsele agroalimentare certificate ecologic. Acest lucru aduce un dublu beneficiu pentru partenerii noștri: o certificare garantată a calităţii şi, de asemenea, certitudinea conformităţii produselor și specificațiilor acestora.

Laboratorul de analize fizico-chimice şi microbiologice, acreditat RENAR si autorizat ANSVSA, efectuează o gamă variată de teste pentru mediu, produse petroliere şi produse agroalimentare.

Utilizând echipamente de înaltă performanță și metode validate de detecție în timp real (Real-Time PCR), noul laborator de microbiologie al TÜV Austria România este capabil să furnizeze rezultate rapide privind posibila contaminare cu Salmonella spp, E. coli și Listeria monocitogenes.

Echipa noastră de asistență tehnică este disponibilă pentru a oferi consultanță și asistență de specialitate în ceea ce privește standardele, practicile de lucru și tehnologiile utilizate.

Testele efectuate în laborator asigură faptul că produsele și serviciile dumneavoastră sunt conforme, ceea ce constituie un avantaj în faţa competitorilor din piață, iar îmbunătățirea constantă a calității este o provocare continuă.

Filtrează după

Laborator TÜV Austria România

Calea Plevnei, nr.139B, corp A, Sector 6, Bucuresti
Urmareste TÜV Austria România  si pe:

TÜV Austria România

Adresa: Calea Plevnei nr.139 B, Corp A, Sector 6, Bucuresti;

Tel/fax: +4 021-315.32.95 / +4 021-315.32.96;

Mobil:

E-mail: office@tuv-austria.ro

Cod postal: 060011;

Website: https://www.tuv-austria.ro/laboratoare/

SERVICII ANALIZA APA

  • Analize fizico-chimice: ph, conductivitate, duritate totala, azotiti, azotati, amoniu, metale etc;
  • Analize microbiologice: numararea microorganismelor de cultura, detectia si numararea Escherichia coli si a bacteriilor coliforme, identificarea si numararea enterococilor intestinali, detectarea şi numărarea Pseudomonas aeruginosa, numărarea Clostridium perfringens.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre infoapa.ro. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close