Misiunea INCD ECOIND (Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Ecologie Industriala) este de a desfasura activitati de cercetare si servicii in domeniul protectiei mediului la standarde de excelenta, in acord cu tematicile si tendintele din programele CDI nationale si internationale actuale, cu Strategia Nationala de CDI 2014-2020 si cu cerintele si mediul economic.

INCD ECOIND desfasoara cercetari si servicii de mediu in directiile: controlul si evaluarea poluarii, tehnologii de mediu, expertize tehnice in domeniu, sisteme de management si audit in domeniul calitatii si mediului, formare si instruire de personal, evaluare competente profesionale de profil.

 

Urmareste INCD ECOIND si pe:

Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Ecologie Industriala – ECOIND

Adresa: Strada Drumul Podu Dambovitei Nr. 71-73, Bucuresti;

Tel/fax: +40 21 410 03 77 / 110 (Laborator Control Poluare Apa, Aer, Deseuri);

Mobil:

E-mail: analize.inst@incdecoind.ro

Website: http://www.incdecoind.ro

SERVICII ANALIZA APA

Investigatii analitice pentru stabilirea eficientei de epurare a statiilor de epurare municipale
Efectuarea controlului analitic al apelor influent/efluent, precum si a probelor de namol, la parametrii fizico-chimici de interes pentru fiecare statie de epurare.

Prelevare probe apa, sol, namol, deseuri si masuratori in teren (apa si sol) privind pH, conductivitate, oxigen dizolvat, salinitate, turbiditate, temperatura si o serie de indicatori chimici, utilizand echipamente de teren (de ex.: multiparametre, fotometru portabil cu kituri, turbidimetru portabil, etc.).