I.N.C.D.I.F. „ISPIF” Bucuresti (Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Imbunatatiri Funciare – „ISPIF” Bucuresti) functioneaza in coordonarea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”.

Cu o experienta in domeniu de peste 55 de ani (a fost infiinţat in 1952), I.N.C.D.I.F. „ISPIF” Bucuresti este specializat in elaborarea de studii si proiecte, ca si in asistenta tehnica acordata pentru toate genurile de lucrari de imbunatatiri funciare: irigatii, desecari-drenaje, combaterea eroziunii solului, amenajari piscicole, protectia mediului, dezvoltare rurala, informatica aplicata.

I.N.C.D.I.F. „ISPIF” dispune de specialisti profilati pentru proiectare de lucrari de constructii hidrotehnice, instalatii hidro-mecanice, constructii civile. De asemenea, dispune de specialisti pentru proiectarea lucrarilor de instalatii sanitare, electrice şi de automatizare.

Filtrează după

Urmareste I.N.C.D.I.F. „ISPIF” Bucureşti si pe:

I.N.C.D.I.F. „ISPIF” Bucureşti

Adresa: Soseaua Oltenitei, nr. 35-37, Sector 4, Bucuresti;

Tel/fax: 0040.021 332.29.20/ 0040.021 332.46.00;

Mobil:

E-mail:  admin_it@ispif.ro |  marketing@ispif.ro

Cod postal:

Website: http://www.ispif.ro/index.htm

SERVICII ANALIZA APA

  • Analize fizice: turbiditate, culoare, miros, gust, materii în suspensie;
  • Analize chimice: conductivitate, alcalinitate, duritate, reziduu fix, oxidabilitate, salinitate, cloruri, determinare cantitate azotati, azotiti, carbonati, sulfati, fier, mangan, sodiu si potasiu, fier, TDS s.a.