Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii medicale asigurate de profesionisti si de cele mai noi tehnologii din domeniu. Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu si Medicina Preventiva – Bucuresti este institutia publica in domeniul sanitar, cu personalitate juridica, subordonata Academiei Romane.

Centrul asigura asistenta in peste 28 de specialitati medicale cu un colectiv de peste 150 de medici primari si de specialitate si cadre medicale superioare. Asiguram asistenta medicala primara, de specialitate, de urgenta pentru categoriile de persoane aflate in sistemul de asigurari sociale de sanatate, asistenta medicala si protectie sanitara pentru demnitarii romani si straini, activitati de inspectie sanitara si sanitar-veterinara de stat.

Filtrează după

Urmareste Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu si Medicina Preventiva – Bucuresti si pe:

Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu si Medicina Preventiva – Bucuresti

Sectia Medicina Preventiva

Adresa: B-dul Ion Mihalache, nr. 124 A, sector 1, Bucuresti

Tel/fax: 021.224.00.70/ 021.224.27.23;

Mobil:

E-mail: mp.cmdtampb@yahoo.com

Cod postal:

Website: https://cmdtamp.ro/web/eaccess/despre-noi

SERVICII ANALIZA APA

  • Analize fizico-chimice: culoare, miros, ph, turbiditate, conductivitate, duritate, amoniu, clor rezidual, sulfati, sulfiti, oxidabilitate, nitrati, nitriti, fluoruri, calciu s.a.
  • Analize microbiologice: determinare colonii la 37 grade Celsius, bacterii coliforme, E-coli, enterococi.
  • Analize de igiena radiatiilor: activare alfa globala, activare beta globala.