S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA).

Serviciul Laboratoare are ca domenii de activitate: prelevare si efectuare incercari fizico-chimice, biologice si bacteriologice pe probe de apa potabila, apa de suprafata, apa subterana, apa pe trepte de tratare, apa uzata, namol si sulfat de aluminiu tehnic utilizat in tratarea apei. Activitatea laboratoarelor are ca scop monitorizarea calitatii apei pe fluxurile de tratare si epurare , in retelele de distributie apa potabila si retelele de canalizare pentru care S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti este operator, precum si efectuare de analize la solicitarea unor clienti externi.

Misiunea societatii

Misiunea societatii este satisfacerea cerintelor clientilor sai in ceea ce priveste asigurarea din punct de vedere cantitativ si calitativ a serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare, in conditiile unei reale preocupari pentru protejarea mediului inconjurator si pentru prevenirea ranirilor si imbolnavirilor profesionale.

Urmareste Apa Canal 2000 SA si pe:

Apa Canal 2000 SA

Serviciul Laboratoare – Laborator Uzina de Apa

Adresa: Comuna Maracineni, sat Maracineni, nr. 402A, jud.Arges

Tel/fax: 0348427159;

Mobil:

E-mail:  contact@apa-canal2000.ro

Cod postal:

Website: https://www.apacanal2000.ro

SERVICII ANALIZA APA

Analize fizico-chimice: ph, continut amoniu, continut azotiti, indice de permanganat, continut de azotati, suma de calciu si magneziu, continut de cloruri, continut de fier total/total dizolvat, continut de mangan etc.

Analize bacteriologice: bacterii coliforme, Escherichia coli, Enterococi etc.