Laboratoarele ALS Life Sciences Romania sunt probabil cele mai complete şi moderne laboratoare româneşti independente de analize pentru mediul înconjurător, având capacitatea de a efectua orice fel de analize fizico- chimice şi bacteriologice la apă reziduală, subterană, potabilă, industrială, emisii şi Imisii chimice în aer (inclusiv COV, gaze de ardere) şi pulberi, condiţii meteo, determinări de zgomot, analize complete de soi şi poluanţi din sol, teste de levigabilitate pentru caracterizarea deşeurilor în vederea depozitării, etc.

Calitatea lucrărilor Laboratorului l-a făcut solicitat de firme de consultanţă prestigioase, ex. W.S. ATKINS, pentru audituri de privatizare (TERAPIA Cluj, ELECTROPUTERE Craiova, TRACTORUL Braşov, etc.), pentru caracterizarea siturilor contaminate în vederea remedierii (OMV-PETROM, VIMETCO) sau pentru noi investiţii ugreen fields” ( TGM-Germania, TRAPEC-Belgia).

Dotarea laboratoarelor noastre cu aparatură de ultimă generaţie şi tehnicieni specializaţi, ca şi existenţa unui laborator itinerant, ne permite să efectuăm orice analiză de control sau monitorizare a factorilor de mediu, oriunde în ţară.

Urmareste ALS Life Sciences Romania si pe:

ALS Life Sciences Romania

Adresa: Str. Constantin Stere, nr. 16,​ Ploiesti;

Tel/fax: 0040 244 596193;

Mobil

E-mail: info.ro@alsglobal.com

Cod postal: 100573;

Website: http://alsenvironmental.ro/

SERVICII ANALIZA APA

 • Analize chimice şi microbiologice complete
 • Analiza caracteristicilor generale ale apei :
  • pH, conductivitate, alcalinitate, duritate, turbiditate, materii în suspensie, reziduu fix, oxidabilitate, CCOQ-, CBOS, extractibile cu solvent
  •  anionii (azotaţi, azotiţi, cianuri, cloruri, fosfaţi, sulfaţi, sulfuri, silice)
  • cationii comuni (aluminiu, amoniu, calciu, magneziu, mangan, fier)
  • metale grele (arsen, cadmiu, crom, cupru, mercur, nichel, plumb, zinc, etc.)
  • poluanţi specifici (hidrocarburi, detergenti, fenol, tanin şi lignină, etc.).